club foto pitesti, club fotografi, club pitesti, club fotografie, pitesti

Foto Club Trivale


Du-te la cuprins

ABOUT US

Foto Club Trivale este o asociatie non profit, cu sediul in Pitesti. Scopul fotoclubului este de a promova fotografia ca mod de exprimare artistica, de a promova imaginea comunitatii locale si nationale prin fotografie, organizarea de expozitii nationale si internationale, precum si cursuri de initiere si perfectionare.
Daca esti serios, ai initiativa, pasiune pentru arta fotografica si iti poti rupe cateva ore din timpul tau pentru intalnirile noastre, atunci poti deveni membrul FOTO CLUB TRIVALE.
Obligatia ta va fi aceea de a participa la cat mai multe iesiri ale clubului, de a aduce idei noi, pertinente si argumentate, pentru a organiza alte iesiri, achitarea taxelor prevazute în statutul clubului si anume: taxa de înscriere, respectiv de aderare, este echivalentul în lei (la cursul B.N.R.) a sumei de 10 euro, cotizatia lunara, este echivalentul în lei (la cursul B.N.R.) a sumei de 3 euro si este platita anticipat pentru luna care urmeaza, respectiv odata cu înscrierea pentru membrii noi, sau poate fi achitata anticipat pentru întreaga perioada a anului. Primii 20 de membrii înscrisi, sunt scutiti de la plata taxei de aderare. Membrii, elevi sau someri, vor achita 1/2 din taxa de înscriere si cotizatie;
Accesati FORMS pentru completarea directa a formularului de inscriere.


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal
club foto pitesti